Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookies. Více informacíSouhlasím

Na 12. ročníku Hummel Open Game se budou podílet také elitní rozhodčí.

Na mládežnickém turnaji se představí hned trojice rozhodčích, která figuruje na listině IFF. Budou jimi pánové Artem Zolotar, Volodar Ilyk a Igor Ivanchenko (všichni Ukrajina), kteří se mimo jiné představili při řízení kvalifikace MS na Slovensku. Skupinu zahraničních arbitrů doplní severský soudce Erik Christiansen (Švédsko). Řídit utkání dětského turnaje bude například také Adam Hollósy, který před několika lety působil jako prvoligový rozhodčí.

Na dospělém turnaji pak budou pískat například elitní čeští rozhodčí Roman Sladký či Ondřej Filipčík, které také známe z prvoligových či superligových utkání. „Pro letošní ročník se mi podařilo dohodnout se s několika špičkovými arbitry jak z Česka, tak ze zahraničí, což je zpráva, která je, vzhledem k neustále se zvyšující úrovni turnaji, bezpochyby skvělá,“ konstatuje koordinátor rozhodčích pro Hummel Open Game Michal Havelka.

Všechna utkání tohoto brněnského turnaje bude v obou kategoriích řídit dohromady více než osm desítek arbitrů.

Tento článek si četlo již: 1770 čtenářů
autor: Michal Jilka

21. - 24.6.
28.6 - 1.7.
Copyright © 2024 Vášprostor.cz | Spravováno pomocí RS DIONÝSOS